- Roomansalaattia 2 ruukkua
- Villirucola 1 ruukku
- Broilerin sisäfilettä yrttivalkosipulimarinadissa
- Pekonia/ ilmakuivattua kinkkua 100 g
- Grana padanoa tai parmesaania lastuina
- Suola
- Mustapippuria myllystä
- Krutonkeja
Aloita paistamalla broilerin sisäfileet ja ruskistamalla pekoni. Imeytä pekonista enin rasva talouspaperin päällä. Pieni broilerin rintafileet. Revi salaatit ja tarvittaessa lastututa juusto. Lisää päälle krutongit.
Kastike:
- Anjofisfilettä liemineen 2 kpl
- Valkosipulinkynsi 1 kpl
- Worcesterhirekastiketta 1 rkl
- Oliiviöljyä 0,5 dl
- Sitruunamehua 1/2 sitruuna
- Dijonsinappia 1 tl
- Mustapippuria myllystä
Mittaa aineet tehosekoittimeen tai sauvasekoitinastiaan. Suristele kunnes kastike on tasaista. Testaa maku kohdilleen ja nauti salaatin kanssa.