Skip to main content

Kesäksi töihin puutarhoillemme!

Rekrytoimme reippaita puutarhatyöntekijöitä

Oksasen Puutarha on 1971 perustettu, laadukkaista salaateistaan ja yrteistään tunnettu ja tunnustusta saanut perheyritys, joka tarjoaa monipuolista ja terveellistä lähiruokaa puhtaalta suomalaiselta maaseudulta.

Vuonna 2022 Oksasen Puutarha Oy osti toisen perheyrityksen, Pousin Puutarha Oy:n. Kahden yrityksen yhdistyminen on ollut luontevaa, sillä perheyritykset jakavat saman arvomaailman, laadukkaat tuotteet, pitkäjänteisyyden ja halun kehittyä, joka näkyy myös pitkäaikaisissa ja erinomaisissa asiakassuhteissa.

Yrityskauppa toi puutarhoille myös synergiaetuja, kuten osaamisen ja tiedon jakamista puutarhojen kesken. Tuotanto nousi yrityskaupan myötä yli 20 miljoonaan ruukkusalaattiin ja -yrttiin vuodessa. Määrä on viidennes koko maan tuotannosta. Oksasen Puutarha tekee sekä oman brändinsä tuotantoa että sopimusvalmistusta puutarhoillaan vuoden ympäri.

LÄHETÄ HAKEMUS JA HAE KESÄTYÖPAIKKAA

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Paattisten ja Oripään kasvihuoneillemme

Tule meille kesällä aurinkoiseen ja mukavaan työympäristöön, jossa pääset tekemään erilaisia puutarha alan työtehtäviä, kuten salaattien istutusta, leikkausta ja pakkausta.

Me perehdytämme sinut työtehtäviin, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Tärkeintä on, että olet innostunut ja reipas tekijä. Jos sinulla on jotain aikaisempaa puutarha-alan kokemusta, se katsotaan totta kai eduksi.

Kesätyöhön liittyviä tietoja:

  • Kesätöitä on tarjolla toukokuusta syyskuuhun, 30–40 h/vko.
  • Työsuhteen aloituksesta ja kestosta voidaan sopia. Arvostamme sitä, että haluat työskennellä pidemmän jakson (esim. 2kk).
  • Työskentelyajat ovat pääsääntöisesti ma-la 06.00–14.30 mutta työajat saattavat myös vaihdella.
  • Puutarha-alan työn tekeminen edellyttää hyvää peruskuntoa ja tarkkuutta.
  • Työpaikalla ei ole majoitusta ja työmatkalle tulee olla oma kulkuväline, sillä julkisilla ei pääse kaikkiin vuoroihin töihin.
  • Palkkauksessa noudatamme puutarha-alan työehtosopimusta.

Paattisten toimipisteellä järjestämme haastattelut puutarhalla kahtena lauantaina: 9.3.2024 ja 16.3.2024. Oripään toimipisteen osalta haastattelupäivät sovitaan hakijan kanssa erikseen.

Lähetäthän hakemuksesi 1.3.2024 mennessä nettisivujemme kautta.

Lisätietoja kesätöistä voit kysyä toimipisteiden työnjohtajilta Maarit Aallolta ja Outi Paanaselta. Oripää: Maarit Aalto maarit.aalto@oksasenpuutarha.fi

Paattinen: Outi Paananen outi.paananen@oksasenpuutarha.fi

Olemme sinuun yhteydessä hakuajan päätyttyä!
Ystävällisin terveisin, Oksasen Puutarha

Täytä, vain jos haet määräaikaista paikkaa.
Aikaisempi työkokemus, suosittelijat jne.
Kerro vapaasti omin sanoin. Tähän voit myös kertoa lisätietoa, jos haet työharjoitteluun tai opinnäytetyötä tekemään 🙂
Lisää CV tai muu liite. Max 2 kpl, max koko 5 Mt per tiedosto. Sallitut tiedostomuodot .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .ppt, .pptx, .pdf, .png, .jpg

Haluamme olla tukkuliikkeille ja kaupoille pitkäikäinen kumppani, jonka sanaan voi luottaa. Alan ammattilaisten keskuudessa Oksasen Puutarha tunnetaankin toimitusvarmuudestaan sekä tuoreista ja raikkaista tuotteistaan.

Ota yhteyttä