Skip to main content
Salaattireseptit

Salaatti loppukesän mustikoista

Yllättävä mustikkasalaatti

  • Punaista jääsalaattia
  • Jääsalaattia
  • Viinisuolaheinää
  • Palsternakkaa
  • Oliiviöljyä
  • Mustikoita
  • Suolaa ja pippuria

Kuori palsternakka. Leikkaa siitä ohuita viipaleita perunankuorimisveitsellä tai juustohöylällä. Mausta viipaleet oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Levitä uunipellille ja paista muutaman minuutin ajan 200 asteessa kullanruskeaksi, varo etteivät pala. Jäähdytä. Sekoita salaatit ja mustikat. Mausta salaatti balsamicolla, suolalla ja pippurilla. Aseta palsternakkalastut päällimmäiseksi ja varaudu paahtamaan niitä lisää, vievät kielen mennessään!