Rekrytoimme reippaita puutarhatyöntekijöitä

Tule töihin Oksasen Puutarhalle!

Osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta on puutarhamme tärkein resurssi. Kasvihuoneilla työskennellään monenlaisten tehtävien parissa, muun muassa kylvössä, viljelyssä ja pakkausosastoilla. Koska kasvihuoneemme ovat toiminnassa ympärivuotisesti, pystymme tarjoamaan suurimmalle osalle henkilökuntaa vakituisen koko päiväisen työn. Henkilökuntamme osaamista kehitämme erilaisin koulutusohjelmin ja meillä on mahdollista suorittaa myös alan tutkintoja esim. oppisopimuksella. Tuemme mielellämme alan opiskelijoita myös harjoittelupaikkojen ja opinnäyteyhteistyön muodossa.

LÄHETÄ HAKEMUS JA HAE TYÖPAIKKAA

Avoin työhakemus, puutarhatyöntekijä

Oletko kiinnostunut työskentelemään Oksasen Puutarhalla? Rekrytoimme säännöllisesti uusia työntekijöitä sekä lomasesongeille että vapautuviin ympärivuotisiin tehtäviin.

Arvostamme hakijoissa reipasta asennetta ja puutarha-alan työkokemusta. Työ on luonteeltaan fyysistä ja edellyttää hyvää peruskuntoa ja sorminäppäryyttä.

Työtehtävät vaihtelevat, sisältäen salaattien istutusta, leikkausta ja pakkausta. Työskentelyajat kasvihuoneellamme ovat pääsääntöisesti ma-la 05.00-15.30.

Työsuhteen aloitus ja kesto sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme puutarha-alan työehtosopimusta.

Täytä, vain jos haet määräaikaista paikkaa.
Aikaisempi työkokemus, suosittelijat jne.
Kerro vapaasti omin sanoin 🙂
Lisää CV tai muu liite. Max 2 kpl, max koko 5 Mt per tiedosto. Sallitut tiedostomuodot .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .ppt, .pptx, .pdf, .png, .jpg

Haluamme olla tukkuliikkeille ja kaupoille pitkäikäinen kumppani, jonka sanaan voi luottaa. Alan ammattilaisten keskuudessa Oksasen Puutarha tunnetaankin toimitusvarmuudestaan sekä tuoreista ja raikkaista tuotteistaan.

Ota yhteyttä