Skip to main content

Tule töihin Oksasen Puutarhalle!

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Paattisten ja Oripään kasvihuoneillemme

Tule meille kesällä aurinkoiseen ja mukavaan työympäristöön, jossa pääset tekemään erilaisia puutarha-alan työtehtäviä, kuten salaattien istutusta, leikkausta ja pakkausta. Me perehdytämme sinut työtehtäviin, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Tärkeintä on, että olet innostunut ja reipas tekijä. Jos sinulla on jotain aikaisempaa puutarha-alan kokemusta, se katsotaan tottakai eduksi.

Kesätyöhön liittyviä tietoja:

 • Kesätöitä on tarjolla toukokuusta syyskuuhun, 30–40 h/vko.
 • Työsuhteen aloituksesta ja kestosta voidaan sopia. Arvostamme sitä, että haluat työskennellä pidemmän jakson (esim. 2kk)
 • Työskentelyajat ovat pääsääntöisesti ma-la 06.00–14.30 mutta työajat saattavat myös vaihdella.
 • Puutarha-alan työn tekeminen edellyttää hyvää peruskuntoa ja sorminäppäryyttä
 • Työpaikalla ei ole majoitusta ja työmatkalle tulee olla oma kulkuväline, sillä julkisilla ei pääse kaikkiin vuoroihin töihin
 • Palkkauksessa noudatamme puutarha-alan työehtosopimusta.

Täytä hakemus sivuillamme 12.3.2022 mennessä, merkitse hakemuksessa kohtaan kiinnostavat työtehtävät kohta ”kesätyö”.

Lisätietoja kesätöistä voit kysyä Marjolta ja Heidiltä:

Oripää: Marjo Oksanen marjo.oksanen@oksasenpuutarha.fi
Paattinen: Heidi Hellström heidi.hellstrom@oksasenpuutarha.fi

Rekrytoimme reippaita puutarhatyöntekijöitä

Osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta on puutarhamme tärkein resurssi. Kasvihuoneilla työskennellään monenlaisten tehtävien parissa, muun muassa kylvössä, viljelyssä ja pakkausosastoilla. Koska kasvihuoneemme ovat toiminnassa ympärivuotisesti, pystymme tarjoamaan suurimmalle osalle henkilökuntaa vakituisen kokopäiväisen työn. Henkilökuntamme osaamista kehitämme erilaisin koulutusohjelmin ja meillä on mahdollista suorittaa myös alan tutkintoja esim. oppisopimuksella. Tuemme mielellämme alan opiskelijoita myös harjoittelupaikkojen ja opinnäyteyhteistyön muodossa.

LÄHETÄ HAKEMUS JA HAE TYÖPAIKKAA

Avoin työhakemus

Oletko kiinnostunut työskentelemään Oksasen Puutarhalla? Rekrytoimme säännöllisesti uusia työntekijöitä sekä lomasesongeille että vapautuviin ympärivuotisiin tehtäviin. Voit hakea meille myös työharjoitteluun tai opinnäytetyötä tekemään.

Arvostamme hakijoissa reipasta asennetta ja puutarha-alan työkokemusta. Työ on luonteeltaan fyysistä ja edellyttää hyvää peruskuntoa ja sorminäppäryyttä.

Työtehtävät vaihtelevat, sisältäen salaattien istutusta, leikkausta ja pakkausta. Työskentelyajat kasvihuoneellamme ovat pääsääntöisesti ma-la 05.00-15.30. Työsuhteen aloitus ja kesto sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme puutarha-alan työehtosopimusta.

Please note:

 • Unfortunately we are not able to assist in work permit processeses. We can only hire employees who have EU citizenship (The citizens of EU and EEA countries and their family members have the right to work in Finland without restrictions. However, they must register their right of residence or apply for a residence card for a family member.)
 • If you already have residence permit and right to work in Finland or certificate for seasonal work, please note, that there are specific residence permit applications for certain types of work. In Oksanen you need to have permit to work in agriculture or unlimited permit.
 • We are not able to offer accommodation.
 • Working place is outside the city, so you need own car to get to work.
 • We require basic communication skills in Finnish or in English to onboard and to quide employees at work.
 • We are not able to answer calls or text messages.
Täytä, vain jos haet määräaikaista paikkaa.
Aikaisempi työkokemus, suosittelijat jne.
Kerro vapaasti omin sanoin. Tähän voit myös kertoa lisätietoa, jos haet työharjoitteluun tai opinnäytetyötä tekemään 🙂
Lisää CV tai muu liite. Max 2 kpl, max koko 5 Mt per tiedosto. Sallitut tiedostomuodot .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .ppt, .pptx, .pdf, .png, .jpg

Haluamme olla tukkuliikkeille ja kaupoille pitkäikäinen kumppani, jonka sanaan voi luottaa. Alan ammattilaisten keskuudessa Oksasen Puutarha tunnetaankin toimitusvarmuudestaan sekä tuoreista ja raikkaista tuotteistaan.

Ota yhteyttä