Skip to main content

Tule töihin Oksasen Puutarhalle!

Etsimme kasvavaan yritykseemme järjestelmällistä ja organisoinnista innostuvaa KUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJAA

Tulet koordinoimaan Paattisten ja Oripään yksikköjemme tuotantolaitteiden, rakennusten sekä alueiden suunnitelmallista kunnossapitotoimintaa. Viet investointi- ja kunnossapitosuunnitelmia (PTS, LTS) käytännön tasolle oman kunnossapidon tiimisi ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Vastaat kunnossapidon päivittäisestä priorisoinnista, tehtävien jaosta ja tarvittaessa pystyt myös itse osallistumaan akuutteihin korjaustöihin. Pääset kehittämään ja ottamaan käyttöön uusia toimintatapoja ja järjestelmiä. Turvaat omalta osaltasi koko yksikön tuotantovarmuutta kiinteässä yhteistyössä mm. tuotannon työnjohdon kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, aikaisempaa kokemusta samantapaisista työtehtävistä sekä näkemystä tuotannon ja kunnossapidon yhteensovittamisesta. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, mutta huomaat myös pienet kehittämistä vaativat yksityiskohdat. Olet tottunut kommunikoimaan sekä suomeksi että englanniksi ja hallitset nykyaikaisten järjestelmien käytön. Lisäksi sinulla on positiivinen ja kehittämismyönteinen asenne ja viet asioita järjestelmällisesti ja tavoitteellisesti eteenpäin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset omalla toiminnallasi kehittämään innovatiivisen ja kasvavan yrityksemme toimintavarmuutta ja kannattavuutta, henkilöstömme työhyvinvointia sekä tuotteidemme laatua.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä henkilöstön ja yritystoiminnan kehittäjä Nina Vainiolta (p. 040 570 7636). Odotamme hakemustasi 12.12.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Rekrytoimme reippaita puutarhatyöntekijöitä

Osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta on puutarhamme tärkein resurssi. Kasvihuoneilla työskennellään monenlaisten tehtävien parissa, muun muassa kylvössä, viljelyssä ja pakkausosastoilla. Koska kasvihuoneemme ovat toiminnassa ympärivuotisesti, pystymme tarjoamaan suurimmalle osalle henkilökuntaa vakituisen kokopäiväisen työn. Henkilökuntamme osaamista kehitämme erilaisin koulutusohjelmin ja meillä on mahdollista suorittaa myös alan tutkintoja esim. oppisopimuksella. Tuemme mielellämme alan opiskelijoita myös harjoittelupaikkojen ja opinnäyteyhteistyön muodossa.

LÄHETÄ HAKEMUS JA HAE TYÖPAIKKAA

Avoin työhakemus

Oletko kiinnostunut työskentelemään Oksasen Puutarhalla? Rekrytoimme säännöllisesti uusia työntekijöitä sekä lomasesongeille että vapautuviin ympärivuotisiin tehtäviin. Voit hakea meille myös työharjoitteluun tai opinnäytetyötä tekemään.

Arvostamme hakijoissa reipasta asennetta ja puutarha-alan työkokemusta. Työ on luonteeltaan fyysistä ja edellyttää hyvää peruskuntoa ja sorminäppäryyttä.

Työtehtävät vaihtelevat, sisältäen salaattien istutusta, leikkausta ja pakkausta. Työskentelyajat kasvihuoneellamme ovat pääsääntöisesti ma-la 05.00-15.30. Työsuhteen aloitus ja kesto sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme puutarha-alan työehtosopimusta.

Please note:

  • Unfortunately we are not able to assist in work permit processeses. We can only hire employees who have EU citizenship (The citizens of EU and EEA countries and their family members have the right to work in Finland without restrictions. However, they must register their right of residence or apply for a residence card for a family member.)
  • If you already have residence permit and right to work in Finland or certificate for seasonal work, please note, that there are specific residence permit applications for certain types of work. In Oksanen you need to have permit to work in agriculture or unlimited permit.
  • We are not able to offer accommodation.
  • Working place is outside the city, so you need own car to get to work.
  • We require basic communication skills in Finnish or in English to onboard and to quide employees at work.
  • We are not able to answer calls or text messages.
Täytä, vain jos haet määräaikaista paikkaa.
Aikaisempi työkokemus, suosittelijat jne.
Kerro vapaasti omin sanoin. Tähän voit myös kertoa lisätietoa, jos haet työharjoitteluun tai opinnäytetyötä tekemään 🙂
Lisää CV tai muu liite. Max 2 kpl, max koko 5 Mt per tiedosto. Sallitut tiedostomuodot .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .ppt, .pptx, .pdf, .png, .jpg

Haluamme olla tukkuliikkeille ja kaupoille pitkäikäinen kumppani, jonka sanaan voi luottaa. Alan ammattilaisten keskuudessa Oksasen Puutarha tunnetaankin toimitusvarmuudestaan sekä tuoreista ja raikkaista tuotteistaan.

Ota yhteyttä