Skip to main content

Tule töihin Oksasen Puutarhalle!

Rekrytoimme reippaita puutarhatyöntekijöitä

Osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta on puutarhamme tärkein resurssi. Kasvihuoneilla työskennellään monenlaisten tehtävien parissa, muun muassa kylvössä, viljelyssä ja pakkausosastoilla. Koska kasvihuoneemme ovat toiminnassa ympärivuotisesti, pystymme tarjoamaan suurimmalle osalle henkilökuntaa vakituisen kokopäiväisen työn. Henkilökuntamme osaamista kehitämme erilaisin koulutusohjelmin ja meillä on mahdollista suorittaa myös alan tutkintoja esim. oppisopimuksella. Tuemme mielellämme alan opiskelijoita myös harjoittelupaikkojen ja opinnäyteyhteistyön muodossa.

LÄHETÄ HAKEMUS JA HAE TYÖPAIKKAA

Avoin työhakemus

Oletko kiinnostunut työskentelemään Oksasen Puutarhalla? Rekrytoimme säännöllisesti uusia työntekijöitä sekä lomasesongeille että vapautuviin ympärivuotisiin tehtäviin. Voit hakea meille myös työharjoitteluun tai opinnäytetyötä tekemään.

Arvostamme hakijoissa reipasta asennetta ja puutarha-alan työkokemusta. Työ on luonteeltaan fyysistä ja edellyttää hyvää peruskuntoa ja sorminäppäryyttä.

Työtehtävät vaihtelevat, sisältäen salaattien istutusta, leikkausta ja pakkausta. Työskentelyajat kasvihuoneellamme ovat pääsääntöisesti ma-la 05.00-15.30. Työsuhteen aloitus ja kesto sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme puutarha-alan työehtosopimusta.

Huomaa:

  • Valitettavasti emme voi auttaa työluvanhakuprosesseissa. Voimme palkata vain EU-kansalaisia ​​(EU- ja ETA-maiden kansalaisilla ja heidän perheenjäsenillään on oikeus työskennellä Suomessa rajoituksetta. Heidän on kuitenkin rekisteröitävä oleskeluoikeus tai haettava oleskelukorttia perheenjäsenelle).
  • Jos sinulla on jo oleskelulupa ja oikeus työskennellä Suomessa tai todistus kausityöstä, huomioi, että tietyntyyppisiin töihin on olemassa erityisiä oleskelulupahakemuksia. Meillä Oksasen Puutarhalla tulee olla lupa työskentelyyn maatalousalalla tai rajoittamaton lupa.
  • Emme voi tarjota majoitusta, ja työpaikka sijaitsee kaupungin ulkopuolella, joten tarvitset oman auton töihin.
  • Edellytämme perustaitoja suomen tai englannin kielessä.
  • Emme valitettavasti voi vastata puheluihin tai tekstiviesteihin.
Täytä, vain jos haet määräaikaista paikkaa.
Aikaisempi työkokemus, suosittelijat jne.
Kerro vapaasti omin sanoin. Tähän voit myös kertoa lisätietoa, jos haet työharjoitteluun tai opinnäytetyötä tekemään 🙂
Lisää CV tai muu liite. Max 2 kpl, max koko 5 Mt per tiedosto. Sallitut tiedostomuodot .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .ppt, .pptx, .pdf, .png, .jpg

Haluamme olla tukkuliikkeille ja kaupoille pitkäikäinen kumppani, jonka sanaan voi luottaa. Alan ammattilaisten keskuudessa Oksasen Puutarha tunnetaankin toimitusvarmuudestaan sekä tuoreista ja raikkaista tuotteistaan.

Ota yhteyttä